Commissies

Evcie

Als windsurfvereniging gaat het bij Aeolus natuurlijk vooral om het windsurfen, maar daarbij hoort ook het creëren en onderhouden van een goede band tussen de Aeoli. De evenementen commissie zorgt hiervoor door evenementen en activiteiten te organiseren met als doel het verenigingsgevoel van de leden te verbeteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een pooltoernooi, wakeboarden of skateboarden. Tijdens deze activiteiten en evenementen leer je je mede Aeoli beter kennen en krijg je misschien zelfs interesse in dezelfde hobby’s.

Voorzitter: 

Naomi

Leden: 

Liselotte, Iris, Dianne, Fedda, Lélie, Annemijn

Email: 

Webcie

De oude site is, zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, nogal verbeterd. Door deze nieuwe site verwachten we dat het makkelijker zal worden om informatie te vinden over Aeolus, voor zowel leden als niet-leden. Ook is het de bedoeling dat er op de site foto’s en video’s gedeeld zullen worden, dat er surfdates gepland kunnen worden en dat het een plek wordt om verhalen over vakanties en surfsessies te delen. De Website commissie zorgt ervoor dat de site goed onderhouden wordt, dat er tekst wordt geschreven en foto’s worden geüpload.

Voorzitter: 

Felix Tönisen

Leden: 

Karel Kooiman, Noor van Vugt, Thijs Groenveld

Email: 

Eerstejaars commissie

De Eerstejaars commissie is opgezet met als doel dat de nieuwe Aeoli elkaar beter leren kennen, door bijvoorbeeld evenementen te organiseren speciaal voor de nieuwe leden. Goed contact tussen de cursisten, de nieuwe Aeoli, is namelijk super belangrijk voor onze vereniging. Dit maakt het makkelijker om samen met anderen te gaan windsurfen, chillen of aan Aeolus activiteiten mee te doen. Elk jaar zullen er dus nieuwe leden deel uitmaken van deze commissie. Heb je recent de cursus gevolgd en lijkt het je leuk om hier deel van uit te maken? Stuur een berichtje naar een van de commissieleden.

Voorzitter: 

Maaike

Leden: 

Sjoukje, Nobilée

Email: 

Jaarboekcie

De Jaarboek commissie houdt zich bezig met het creëren van het Aeolus jaarboek. In het jaarboek staan de activiteiten van het afgelopen jaar, waaronder surfsessies bij De Kraaij en elders, BBQ’s en evenementen. Ook staat het vol met foto’s van het afgelopen jaar. Kortom, vind je het leuk om tekst te schrijven, foto’s uit te zoeken en zo meer over je mede Aeoli te weten te komen? Word dan lid van de jaarboekcie!

Voorzitter: 

Sophie

Leden: 

Liselotte, Tabea, Rommy, Claire, Chloé

Email: 

Clubhuis

Houdt zich bezig met het onderhoud van het clubhuis, van het vervangen van verrotte planken tot het in leven houden van de heg.

Voorzitter: 

Frank van Hassel

Leden: 

Email: 

Buscie

Deze commissie houdt zich bezig met het onderhouden van de bus en trailer. Ook zorgen ze voor de verhuur van de bus en/of trailer voor zowel surf als niet surf gerelateerde zaken.

Voorzitter: 

Jola Ratering Arntz

Leden: 

Lieke, Timo, Jaap

Email: 

Surfin'cie 2020

De Surfin’ commissie is verantwoordelijk voor het opzetten, organiseren en in goede banen leiden van het jaarlijkse festival dat door Aeolus op De Kraaij wordt georganiseerd. Denk hierbij aan een combinatie van een heerlijk zomers zonnetje met veel windsurfen, muziek en andere leuke activiteiten! Onderdeel uitmaken van deze commissie geeft je dus ervaring in het opzetten van een evenement en alles dat daarbij komt kijken, van het regelen van genoeg eten en drinken tot het bestellen van merchandise en reclame maken.

Voorzitter: 

Leden: 

Marlie, Aucke, Bente, Annelore

Email: 

Lescie

Om onze cursussen, lesdagen en clinics soepel te laten verlopen hebben we een les commissie. Deze commissie zorgt ervoor dat de Aeolus instructeurs zoveel mogelijk dezelfde manier van lesgeven aanhouden om daarmee de lessen zo duidelijk mogelijk te maken. Zo werkt de Lescie bijvoorbeeld aan het lesboek en een cursusboek. Vind je het leuk om mee te denken over het verbeteren van onze lessen, of wil je helpen met lesgeven? Laat het dan weten!

Voorzitter: 

Chloé

Leden: 

Naomi, Lélie, Franka, Guido, Karel, Maaike, Jelle

Email: 

Vakancie

Op De Kraaij surfen met je mede-Aeoli is natuurlijk heerlijk, maar wat nog veel beter is, is op vakantie gaan met je mede Aeoli om zo elders je windsurfskills te verbeteren & te chillen! De vakantie commissie zorgt ervoor dat er vakanties worden gepland, van het uitzoeken van geschikte locaties in binnen- en buitenland, tot het regelen van vervoer en campings. Zo zijn er in voorgaande jaren trips geweest naar Leucate in Frankrijk, Brouwersdam in Nederland en nog veel meer. I.v.m. corona is dit wel wat lastiger dan in voorgaande jaren, maar hopelijk kunnen we over niet al te lange tijd weer op reis.

Voorzitter: 

Leden: 

Léan, Elise, Berber, Sjoukje

Email: 

RvA

De RVA bestaat uit bestuursleden uit voorgaande jaren die ondersteuning bieden aan het huidige Aeolus bestuur. Zo bekijkt de RVA bijvoorbeeld de documenten voor de ALV en wordt er advies gegeven over belangrijke ontwikkelingen.

Voorzitter: 

Leden: 

Tabea, Sander, Lieke, Annemarijn

Email: 

Bastioncie

De Bastion commissie houdt zich bezig met het Bastion, een watersportcentrum dat onder de Waalbrug aan de Spiegelwaal gerealiseerd zal worden. Hier zetten de Gemeente Nijmegen, het Radboud Sportcentrum en de 5 verenigingen die zich daar zullen vestigen; De Loefbijter, Phocas, De Batavier, de Nijmeegse Reddingsbrigade en NSSV Aeolus zich al jaren voor in. Naar verwachting is de bouw tijdens de zomer van 2021 klaar en kunnen we er die zomer ook een deel van onze windsurfsetjes naartoe verhuizen. Het doel van onze tweede locatie is om daar cursussen en clinics te gaan organiseren en om het laagdrempeliger te maken om even te gaan surfen doordat je niet helemaal naar De Kraaij hoeft te fietsen. Ook zal de naamsbekendheid van Aeolus hiermee worden vergroot, omdat het zien van windsurfzeilen vlakbij Nijmegen naar verwachting velen enthousiast zal maken om een cursus of clinic te volgen.

Voorzitter: 

Thijs Groenveld

Leden: 

Karel Kooiman, Felix Tönisen

Email: 

Matcie

Goed werkend materiaal is belangrijk om zo goed mogelijke windsurfsessies te hebben. Als je erachter komt dat elk zeil dat je pakt een gat of scheur heeft, maakt dit het optuigen een lastige, langdurig proces terwijl je natuurlijk z.s.m. het water op wil! Om deze irritatie te voorkomen hebben we de materiaal commissie. De leden van de matcie houden een overzicht van het materiaal, zorgen ervoor dat het gerepareerd wordt en organiseren een klusdag waarbij het clubhuis wordt schoongemaakt en alle gieken, boards, zeilen etc. weer op de juiste plek liggen. Ook koopt de matcie nieuw materiaal, om te zorgen dat zowel beginnende als gevorderde windsurfers bij Aeolus de meest geschikte materialen hebben voor hun windsurf niveau.

Voorzitter: 

Felix Tönisen

Leden: 

Annemarijn Ingelaat, Annemarie Harskamp, Guido Silvis, Ewan van Eijden, Jaap de Ruyter, Jali Rath, Jola Ratering Arntz, Lianne Bussel, Lieke Dortant, Roel Gobes, Sander Lemmens, Tabea Riepe

Email: 

Contact

Email 

info@nssvaeolus.nl

 

Bezoekadres

Eindsestraat 23

Linden

Postadres

N.S.S.V. Aeolus

Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen​​​

Financiële gegevens

IBAN: NL91 INGB 0003 8143 62

BIC: INGBNL2A

t.n.v. N.S.S.V. Aeolus

KvK: 40145200

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 N.S.S.V. Aeolus. Ontworpen met Wix.com