top of page

Introlid worden

Introlidmaatschap

Of je nu een adrenaline junkie bent en kickt op snelheid, hoge golven trotseren, vliegen... of je doet het liever wat rustiger aan, deinend over de golfjes, zon op je gezicht, wind door je haren: windsurfen is er voor iedereen!

 

Met deze driedaagse cursus leren we je de basics van het windsurfen en/of helpen we je met het verbeteren van je skills! Hierna ben je ook nog eens een halfjaar lid en kan je de zonnige zomer 🌞meepakken en natuurlijk meedoen met onze super leuke activiteiten als spelletjesavonden, vakanties, borrels en andere gezelligheid!

Ben je student en wil je graag uitproberen of windsurfen iets voor jou is? Kom dan vooral bij ons kraampje langs tijdens de introductieweek van de HAN en RU!

Het inschrijfformulier voor de voorjaarscursus is nu geopend! 

61F81502-A175-4408-A3AE-BFC9BEECD2A0_1_1

Wanneer? - Zomercursus

In augustus bieden we een zomerse windsurfcursus aan! De data van dit weekend volgen later. Ben je geintereseerd? Mail dan naar info@nssvaeolus.nl en dan wordt je op de interesselijst geplaatst. Bij de opening van de inschrijvingen krijg je als een van de eerste een mail!

Wanneer? - Voorjaarscursus

In april zal onze driedaagse voorjaarscursus plaatsvinden. Je kunt dan kiezen uit de vrijdag-, zaterdag- of zondaggroep. Je zult dan aanwezig zijn op de drie dagen afhankelijk van welke groep je kiest. Deze zullen zijn op de volgende data:

- Vrijdaggroep: 5, 12 en 19 april -> VERVALLEN

- Zaterdaggroep: 6, 13 en 20 april

- Zondaggroep: 7, 14 en 21 april


Waar?

De eerste twee cursus dagen zullen plaatsvinden bij ons nieuwe clubhuis het Bastion aan de spiegelwaal. De laatste cursusdag vindt plaats op de Kraaijenbergse Plassen in Linden.


Tijden?

De cursus duurt van 12.00 tot 17.00 uur, met daarna gezellig samen eten en chillen bij ons clubhuis!

Kosten?

€ 54,- met RSC sportkaart*

€ 94,- zonder RSC sportkaart*

 

*Dit is inclusief 6 maanden introductielidmaatschap.

Mail over vragen naar info@nssvaeolus.nl

bottom of page