top of page

Introlid worden

Introlidmaatschap

Of je nu een adrenaline junkie bent en kickt op snelheid, hoge golven trotseren, vliegen... of je doet het liever wat rustiger aan, deinend over de golfjes, zon op je gezicht, wind door je haren: windsurfen is er voor iedereen!

 

Met deze driedaagse cursus leren we je de basics van het windsurfen en/of helpen we je met het verbeteren van je skills! Hierna ben je ook nog eens een halfjaar lid en kan je de zonnige zomer 🌞 en herfst stormpjes 🍂💨 meepakken en natuurlijk meedoen met onze super leuke activiteiten als spelletjesavonden, vakanties, borrels en andere gezelligheid!

Ben je student en wil je graag uitproberen of windsurfen iets voor jou is? Kom dan vooral bij ons kraampje langs tijdens de introductieweek van de HAN en RU!

61F81502-A175-4408-A3AE-BFC9BEECD2A0_1_1

Wanneer? - Zomercursus

In augustus bieden we een zomerse windsurfcursus aan! Op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus leer je alles over windsurfen! Op de zondag, 13 augustus, zullen we een pre-introductieweek chilldagje hebben bij een van onze clubhuizen.

Wanneer? - Najaarscursus

In september en oktober zal onze driedaagse najaarscursus plaatsvinden. Je kunt dan kiezen uit de vrijdag-, zaterdag- of zondaggroep. Je zult dan aanwezig zijn op de drie dagen afhankelijk van welke groep je kiest. Deze zullen zijn op de volgende data:

- Vrijdaggroep: 22, 29 september en 6 oktober (VOL!)

- Zaterdaggroep: 23, 30 september en 7 oktober (VOL!)

- Zondaggroep: 24 september, 1 en 8 oktober (VOL!)


Waar?

Eén van onze twee clubhuizen en surfspots: op de Kraaijenbergse Plassen in Linden óf het Bastion aan de spiegelwaal!


Tijden?

De cursus duurt van 12.00 tot 17.00 uur, met daarna gezellig samen eten en chillen bij ons clubhuis!

Kosten?

€ 54,- met RSC sportkaart*

€ 94,- zonder RSC sportkaart*

 

Voor vragen mail naar info@nssvaeolus.nl of 

secretaris@nssvaeolus.nl!

*Dit is inclusief 6 maanden introductielidmaatschap.

bottom of page