top of page

Activiteiten

vr 10 jun

|

Stavoren

Surf weekend Stavoren

Dit is het aanmeld formulier voor het kampeerweekendje in Stavoren! Deze vindt plaats op 10 - 11 en 12 juni. Meld je snel aan! Dit kan tot en met 10 mei!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Surf weekend Stavoren
Surf weekend Stavoren

Tijd en locatie

10 jun 2022, 14:00 – 12 jun 2022, 14:00

Stavoren, Koeweg 44, 8715 EN Stavoren, Nederland

Gasten

Over het evenement

Meld je snel aan voor het weekend Stavoren! Dit kan t/m 10 mei!

Het surfweekend vindt plaats op 10 -11- 12 juni. We kamperen bij de binnenhaven van Stavoren, de exacte locatie wordt vooraf nog eens gedeeld. Hier kunnen wij voor een heel zacht prijsje met z'n allen kamperen. 

Rond deze uitvalsbasis zijn een aantal surfspots heel dichtbij. Vorig jaar hebben we drie dagen alle wind opgesurft in Molkwerum. Maar wanneer de windhoek anders is kunnen we ook bij stavoren of Mirns gaan surfen. 

Wanneer er geen wind is kunnen we volleyballen, Stavoren onveilig maken. Vorig jaar zijn een aantal leden ook op nachtelijke expeditie gegaan om het vrouwtje van Stavoren te vinden :D

Laat bij het ticket weten of jij een tent mee neemt. Wanneer je bij iemand in de tent slaapt, kies dan voor het ticket zonder tent. 

Letop: er zijn kosten aan dit evenement verbonden. 

Iedereen betaald mee aan: - Eten + drinken  - Kampeerplek - Aeolus auto + trailer met surfspullen en als niet alles in de trailer past dan ook de kosten voor de auto die de rest mee neemt. Mensen die met de Aeolus auto meerijden helpen mee in en uitpakken van de surfauto.    (De rest komt met eigenvervoer naar de surfspot en betalen deze kosten zelf.)   Let op: - Introducees mogen mee maar zij betalen per dag ook huur voor materiaal dit wordt bij het bedrag opgeteld.   In totaal zullen de kosten die Aeolus int rond de 40/50 euro liggen. Er is 1 prijs voor het weekend, mocht je enkel een dagje aansluiten dan kunnen kijken of we wat van de kosten af kunnen halen zoals niet gegeten avondeten en de campingkosten.

Tickets

  • Ticket met tent

    Yes ik ben er bij en ik neem een tent mee!

    € 0,00
  • Ticket zonder tent

    Yes ik ga mee, en ik slaap bij iemand in de tent die zich al met tent heeft opgegeven!

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page