CURSUS & Introlid

Surfen in Nijmegen? Jazeker dat kan! 

De inschrijvingen voor het introlidmaatschap zijn weer geopend! Weet je nog niet zeker of je windsurfen echt leuk vindt, maar heb je het altijd al een willen leren ? Wordt dan introlid van Aeolus. Naast een half jaar lidmaatschap krijg je ook  een drie-daagse windsurf cursus + afsluitend weekendje weg waarbij onze instructeurs je de beginselen van het windsurfen zullen leren! Na afloop van de cursus kun je zelfstandig een windsurfset optuigen en windsurfen en ben je dus nog een half jaar lid!  Zo heb je de tijd om je surfskills te verbeteren. Je doet mee als ieder ander lid binnen Aeolus en je kunt tijdens dat half jaar gebruik maken van de spullen van Aeolus. Daarnaast ben je welkom bij de vele gezellige activiteiten, borrels en evenementen zowel op als naast het water.

Ben je geen student meer maar wil je toch een keertje komen surfen ? Check dan onze clinic voor werkenden en vraag een clinic aan. 

Wanneer?

Je kunt je opgeven voor de 3-daagse cursus op vrijdag, zaterdag of zondag. Je surft telkens op dezelfde dag; je zit dus in de vrijdag, zaterdag of de zondag groep. De cursus duurt iedere dag van 12:00 uur tot +- 17:00, maar samen eten met de cursusgroep erna is vaak een optie. Wees er snel bij, want de cursus zit snel vol! Het volledige rooster ziet er als volgt uit:

Hoe duur?
  • Met sportkaart: €49,- 

  • Zonder sportkaart: €89,-
     

Wanneer je je inschrijving hebt voltooid, zullen de kosten automatisch van je rekening afgeschreven worden. Je mag tot 2 weken voor de eerste cursusdag kosteloos uitschrijven. Bij later afmelden of niet op komen dagen moeten we helaas toch kosten in rekening brengen.

Weekendje weg naar Strand Horst

Het laatste, afsluitende weekend ga je een weekendje weg. Natuurlijk geen gewoon weekend, maar een heus SURFweekend! Alle cursisten van de introductiecursus kunnen mee voor de ultieme Aeolus-experience. Inclusief: natuurlijk veel tijd op het water (of erin), maar ook gezellig samen eten (BBQ'en), spelletjes, een warm kampvuurtje met aantrekkelijke gitaarspelers, marshmallows, biertjes en heel veel gezelligheid! Hiervoor reizen we af naar Strand Horst of Mirns, beide superfijne surfspots waar je op veel plekken in het water kunt staan! Het weekendje weg is optioneel, maar altijd erg leuk en leerzaam! 

De kosten voor dit weekendje zijn niet inbegrepen bij de kosten voor de cursus. Meestal kost dit met overnachting, eten, vervoer en veel gezelligheid in totaal ongeveer 40,- euro.

Hoe?

Al het surfmateriaal voor de cursus, inclusief wetsuits, is aanwezig in ons clubhuis aan de Kraaijenbergse Plassen. Je hoeft niets meer mee te nemen dan je zwemspullen, een handdoek en wat eten en drinken. We vertrekken vanaf de ingang van het universitair sportcentrum. We gaan in principe met de fiets, hoewel het soms ook mogelijk is om met een auto mee te rijden wanneer er genoeg plekken in auto’s zijn. Het zit niet inbegrepen bij de cursusprijs, maar vaak wordt er na de cursusdag nog met z’n allen gezellig gegeten bij iemand thuis of in een restaurantje ergens in Nijmegen voor wie houdt van extra gezelligheid!

Contact

Email 

info@nssvaeolus.nl

 

Bezoekadres

Eindsestraat 23

Linden

Postadres

N.S.S.V. Aeolus

Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen​​​

Financiële gegevens

IBAN: NL91 INGB 0003 8143 62

BIC: INGBNL2A

t.n.v. N.S.S.V. Aeolus

KvK: 40145200

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 N.S.S.V. Aeolus. Ontworpen met Wix.com