top of page

CURSUS & Introlid

Surfen in Nijmegen? Jazeker dat kan! 

De inschrijvingen voor het introlidmaatschap zijn weer geopend! Weet je nog niet zeker of je windsurfen echt leuk vindt, maar heb je het altijd al een willen leren ? Wordt dan introlid van Aeolus. Naast een halfjaar lidmaatschap krijg je ook  een drie-daagse windsurf cursus waarbij onze instructeurs je de beginselen van het windsurfen zullen leren! Na afloop van de cursus kun je zelfstandig een windsurfset optuigen en windsurfen en ben je dus nog een halfjaar lid!  Zo heb je de tijd om je surfskills te verbeteren. Je doet mee als ieder ander lid binnen Aeolus en je kunt tijdens dit halfjaar gebruik maken van de spullen van Aeolus. Daarnaast ben je welkom bij de vele gezellige activiteiten, borrels en evenementen zowel op als naast het water.

Ben je geen student meer maar wil je toch een keertje komen surfen? Klik dan hier! 

Wanneer?

Je kunt je opgeven voor de 3-daagse cursus op vrijdag, zaterdag of zondag. Je surft telkens op dezelfde dag; je zit dus in de vrijdag, zaterdag of de zondag groep. De cursus duurt iedere dag van 12:00 uur tot +- 17:00, maar samen eten met de cursusgroep erna is vaak een optie. Wees er snel bij, want de cursus zit snel vol! Het volledige rooster ziet er als volgt uit:

Vrijdaggroep
Zaterdaggroep
Zondaggroep
Lesdag 1
16-09-2022
17-09-2022
18-09-2022
Lesdag 2
23-09-2022
24-09-2022
25-09-2022
Lesdag 3
30-09-2022
01-10-2022
02-10-2022
Kosten?
  • Met sportkaart: €54,- 

  • Zonder sportkaart: €94,-
     

Wanneer je je inschrijving hebt voltooid, zullen de kosten automatisch van je rekening afgeschreven worden. Je mag tot 2 weken voor de eerste cursusdag kosteloos uitschrijven. Bij later afmelden of niet op komen dagen moeten we helaas toch kosten in rekening brengen.

Hoe?

Al het surfmateriaal voor de cursus, inclusief wetsuits, is aanwezig in ons clubhuis aan de Kraaijenbergse Plassen. Je hoeft niets meer mee te nemen dan je zwemspullen, een handdoek en wat eten en drinken. We vertrekken vanaf de ingang van het universitair sportcentrum. We gaan in principe met de fiets, hoewel het soms ook mogelijk is om met een auto mee te rijden wanneer er genoeg plekken in auto’s zijn. Het zit niet inbegrepen bij de cursusprijs, maar vaak wordt er na de cursusdag nog met z’n allen gezellig gegeten bij iemand thuis of in een restaurantje ergens in Nijmegen voor wie houdt van extra gezelligheid!

Corona maatregelen

Wij als Aeolus houden ons aan de corona richtlijnen die gesteld zijn door RIVM en de overheid. Mocht je hier nog specifieke vragen over hebben kun je altijd mailen naar secretaris@nssvaeolus.nl

bottom of page