Clinics

Wil jij ook zo graag surfen maar je bent geen student meer? Doe dan mee met de clinics van Aeolus! Om iedereen die geweldige surfervaring te geven, biedt Aeolus clinics aan. 

Tweedaagse clinics: twee keer per jaar in het voor en najaar kan je een weekendje komen surfen. De clinic is dan op zaterdag en zondag van 13.00-17.00. Tijdens deze clinic leren we je de beginselen van het windsurfen en/ of helpen je met je bestaande skills. Deze clinics worden dus twee keer per jaar gepland. Voor de data houdt onze website en social mediakanalen in de gaten!

Kosten: 50 euro voor twee middagen

Clinics op aanvraag: Het is ook mogelijk om een dagje te komen surfen. De datum en tijd vindt dan plaats in overleg. Deze 4 uur durende clinic is zowel voor beginners als gevorderden/ herintreders te boeken. In overleg met wat je graag wilt leren, vinden wij daar een passende instructeur bij. 

Kosten: 15 euro per persoon (10 euro voor studenten) + 60 euro per instructeur waarbij een max. van 5 cursisten per instructeur geldt. Bij meer cursisten heb je dus ook meer instructeurs nodig.


Heb je vragen of opmerkingen of wil je een clinic boeken? Mail dan naar: info@nssvaeolus.nl

Contact

Email 

info@nssvaeolus.nl

 

Bezoekadres

Eindsestraat 23

Linden

Postadres

N.S.S.V. Aeolus

Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen​​​

Financiële gegevens

IBAN: NL91 INGB 0003 8143 62

BIC: INGBNL2A

t.n.v. N.S.S.V. Aeolus

KvK: 40145200

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 N.S.S.V. Aeolus. Ontworpen met Wix.com