Clinics

Helaas geven wij op dit moment geen clinics in verband met Corona. 

Laat hier je contact achter en we nemen contact op met je zodra we weer clinics kunnen geven.

Wil jij ook zo graag surfen maar je bent geen student meer? Doe dan mee met de clinics van Aeolus! Om iedereen die geweldige surfervaring te geven, biedt Aeolus clinics aan. 

Tweedaagse clinics: twee keer per jaar in het voor en najaar kan je een weekendje komen surfen. De clinic is dan op zaterdag en zondag van 13.00-17.00. Tijdens deze clinic leren we je de beginselen van het windsurfen en/ of helpen je met je bestaande skills. Deze clinics worden dus twee keer per jaar gepland. Voor de data houdt onze website en social mediakanalen in de gaten!

Kosten: 50 euro voor twee middagen

Clinics op aanvraag: Het is ook mogelijk om een dagje te komen surfen. De datum en tijd vindt dan plaats in overleg. Deze 4 uur durende clinic is zowel voor beginners als gevorderden/ herintreders te boeken. In overleg met wat je graag wilt leren, vinden wij daar een passende instructeur bij. 

Kosten: 30 euro per persoon + 60 euro per instructeur waarbij een max. van 5 cursisten per instructeur geldt. Bij meer cursisten heb je dus ook meer instructeurs nodig.


Heb je vragen of opmerkingen of wil je een clinic boeken? Mail dan naar: info@nssvaeolus.nl

 
Contact Clinic

Bedankt voor de inzending! We hopen snel een afspraak te kunnen maken voor een clinic