top of page

Activiteiten

do 19 nov

|

watch2gether

Aeolus movie nights presents: the Redbull storm chase

''The most challenging windsurfing competition on the planet.'' Kom genieten van deze mooie beelden en get inspired! Haal de popcorn maar alvast in huis;)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Aeolus movie nights presents: the Redbull storm chase
Aeolus movie nights presents: the Redbull storm chase

Tijd en locatie

19 nov 2020, 20:00

watch2gether

Gasten

Over het evenement

Om elkaar, ondanks dat we elkaar minder zien, toch te blijven inspireren, introduceren we de Aeolus movie nights: een (online) filmavondje met een (wind)surf gerelateerd thema. Achteraf is er ruimte om gezellig na te praten en ervaringen te delen. We beginnen dit terugkerend event met een klassieker: de redbull storm chase, ''the most challenging windsurfing contest on the planet.''

Dat windsurfen extreem kan zijn wisten we natuurlijk al maar dit is next level. De beste surfers trotseren een wind van 131 kph en golven van 10 meter. Kom genieten van deze prachtige beelden en get inspired!

https://www.redbull.com/int-en/events/red-bull-storm-chase (hier wat meer info over de redbull storm chase, mocht je het nog niet kennen:) 

❕heb je nog film suggesties? App mij eventjes! (Chloé) We maken namelijk van alle inzendingen een selectie waarop je kan stemmen voor de volgende filmavond🤙🏼 (er komt binnenkort een forum op de website, tot die tijd kan je mij eventjes appen met al je goeie ideeën)

Tickets

  • thuis bios

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page